Ovo nije ni sanjala!

Maja Šuput spremno je dočekala novu avanturu: Pogledajte haljinu koju je odabrala za početak voditeljske uloge

Maja Šuput i Frano Ridjan DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput je uz Franu Ridjana voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Maju Šuput dosad smo imali prilike vidjeti u raznim izdanjima i ulogama, međutim ne i u onoj voditeljskoj, tako da su njezini brojni obožavatelji s nestrpljenjem dočekali prvu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je po prvi put zaplivala voditeljskim vodama.

Prije emisije na Instagramu objavila fotografiju i pokazala haljinu u kojoj će večeras zablistati uz svog suvoditelja Franu Ridjana.

"Spremna za početak svoje nove avanture", napisala je Maja uz objavljenu fotografiju.

"Baš si mi zgodna kolegice", napisao joj je Frano, a komentarima podrške javili su joj se i brojni prijatelji i obožavatelji.

"To Majo, pratimo te", "Sretno i uspješno na novom radnom mjestu", "Jedva čekam da počne", "Bit će zabavno", "Naša predivna Maja", "Brate, jesi lijepa", "Spektakl", "Veselim se vidjeti te u voditeljskoj ulozi", samo su neke od njih.

Uz nju je i već iskusni Frano Ridjan, koji, kako nam je ranije rekao, u Majine voditeljske sposobnosti nimalo ne sumnja.

"Maja Šuput da pita za savjet? Prije će padati snijeg u sedmom mjesecu nego što će Šuput pitat za savjet. Podijelit će s vama što god treba i auto, i krevet, i hranu i posljednju kapljicu vode, ma ona je toliko dugo na sceni da je naša komunikacija na mig, kliknuli smo si", otkrio je Frano.

I ona sama nam je priznala kako ni u najluđim snovima nije mogla sanjati da će se naći takvoj ulozi.

''Da mi je netko prije nekoliko mjeseci kad sam upoznala Franu rekao da ću s njim voditi jednu od najpopularnijih emisija, rekla bih da je lud. No, eto, život je zaista nepredvidiv. Istina je da sam oduvijek govorila da mi je želja voditi program u udarnom terminu, ali nekako sam tada u glavi imala svoj talk show, neku opuštenu varijantu i nisam ni sanjala sa ću dobiti priliku voditi jedan ovako velik i ozbiljan projekt", izjavila je Maja koja se veseli novom poslu.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS