Nadmašila samu sebe

Kraljica estrade pomela društvene mreže: Što kažete na još jedno besprijekorno izdanje Maje Šuput?

Maja Šuput 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput poznata je po osebujnim kreacijama na koncertima, ali i u "Supertalentu", a onom u posljednjoj polufinalnoj emisiji nadmašila je samu sebe.

Maja Šuput poznata je po osebujnim izdanjima koje baš nitko na domaćoj sceni ne nosi kao ona.

No prošle nedjelje nadmašila je samu sebe kreacijom koja je s jedne strane izgledala kao haljina, a s druge kao kombinezon.

Bilo je tu svega: perja, korzeta, leopard-uzorka, kratkih rukava, no i takva kombinacija na Maji je izgledala fantastično, a to su prepoznali i brojni njezini obožavatelji koji su pohvalili njezino izdanje na Instagramu.

I neke poznate dame sa scene također su joj udijelile komplimente na račun izgleda, primjerice Lana Jurčević, Marina Mamić i Bojana Gregorić Vejzović, a Maja je kao i uvijek imala i besprijekornu frizuru u stilu slavne lutke Barbie te jednako takav make-up.

"Dinastija", našalio se na Instagramu Majin stilist Marko Grubnić, koji je zaslužan i za ovo njezino izdanje.

Jedva čekamo vidjeti što će Maja nositi u finalnoj večeri showa "Supertalent", koja nas očekuje u ponedjeljak 23. prosinca.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Što kažete na Marijin nastup: "Na audiciji si bila Marica pekarica, a sada si se vratila kao carica Marica"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS