Spremna na sve!

S dekoltea Maje Šuput baš je teško skinuti pogled, a i ona sama kaže: ''Muž mi svake nedjelje ima novu ženu!''

Maja Šuput - 10 Nova TV 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput je u 13. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" zablistala u bijeloj dekoltiranoj haljini. S njezine najnovije kombinacije zbilja je teško skinuti pogled.

Obožavatelji Maje Šuput i gledatelji showa "Tvoje lice zvuči poznato" iz emisije u emisiju jedva čekaju vidjeti u kakvoj će se modnoj kombinaciji pojaviti njihova miljenica i što će odabrati uz pomoć svog modnog stilista Marka Grubnića.

Maja svojim modnim odabirima obara s nogu, pa je tako i ove nedjelje odlučila istaknuti svoje atribute i to u bijeloj uskoj haljini, otvorenog dekoltea i sa šljokičastim detaljima, baš u skladu s nadolazećim božićnim blagdanima.

Prije emisije objavila je fotografiju priprema za emisiju uz prigodan opis. 

''Moj muž svake nedjelje ima novu ženu zahvaljujući neiscrpnim idejama mog tima'', napisala je. 

Maja u prošlotjednoj emisiji nosila crnu haljinu zakopčanu do grla, s tek malim izrezom na trbuhu. Odjevnu kombinaciju su podigli cvjetni broševi, kosu je nosila u visokom repu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kod Nives sve tjesnije i tjesnije: Oni koji su pomislili da ne može raskošnije od prošloga puta grdno su se prevarili!

  1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je ljepotica koja je gotovo zasjenila ovaj party nastup? Atraktivnu plesačicu svi dobro pamtimo iz još jednog hit showa

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS