Gotov medeni mjesec

Šuput pokazala svu svoju raskoš, fanovi ju ne štede: ''Malo ti je ispalo, čini se da si zaboravila zakopčati gumb''

Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Poslije medenog mjeseca na Ibizi Maja Šuput vratila se radnim obvezama.

Prošla su skoro tri tjedna otkako se Maja Šuput udala za Nenada Tatarinova, poslije čega si je zaljubljeni par priuštio medeni mjesec na Ibizi. No uživanju je došao kraj, a pjevačica se vraća novim radnim pobjedama.

''Povratak na posao, povratak u stvarnost. Počinje nova kampanja'', napisala je na Instagramu uz fotografiju za koju je pozirala u ljubičastoj košulji na volane iz koje su joj izvirile bujne grudi. Naravno, njezini obožavatelji to su odmah primijetili.

''Malo vam se otkopčala košulja'', ''Malo ti je ispalo'', ''Mislim da si zaboravila zakopčati gumb na košulji'', ''Ne može naša Tatarinova bez posla'', pisali su joj u komentarima.

Maja i Nenad 11. svibnja vjenčali su se u Istri poslije godinu i pol veze. Gostima je priredila spektakularan vatromet i pobrinula se da svaki detalj bude savršen, a tijekom najvažnijeg dana u životu izmijenila je čak tri haljine.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Srpski tenisač svim se silama trudi osvojiti 14 godina stariju Rozgu: Evo što sve radi kako bi ju zaveo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS