kakvo društvo!

Šuput se družila s neobičnim stanovnikom našeg otoka pa fotkom kod mnogih izazvala zavist: "Iskustvo za pamćenje"

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput svaki slobodni trenutak koristi za putovanje, pa tako trenutno s obitelji odmara na Brijunima gdje se družila i fotografirala s najpoznatijom stanovnicom Safari parka.

Pjevačica Maja Šuput javila se na svojem Instagramu s Brijuna koje je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom.

Objavila je fotografiju iz Safara parka na otoku Veliki Brijun čija je najpoznatija stanovnica slonica Lanka koja tamo živi već 50 godina i jedini je hrvatski slon, a Maja je pozirala upravo s njom.

"Jutros sam hranila slona. Legendarnu Lanku s Brijuna. Iskustvo za pamćenje", napisala je uz fotku na kojoj mazi Lanku i kojom je kod pratitelja izazvala divljenje, ali i zavist.

"Uspomene koje se ne zaboravljaju", "Jako ti zavidim", "Sjajna fotografija", "Predivno", redali su se komentari uz brojna srca i lajkove.

Šuput je prije toga podijelila i fonografije svojeg supruga i njihova sina.

"Bloom prvi put na Brijunima" napisala je uz fotke kojima je raznježila pratitelje i koje možete pogledati ovdje.

A iako je Bloomu ovo prvi posjet Brijunima, petomjesečni dječak već je putovao diljem Hrvatske, a s roditeljima je bio i izvan granica Lijepe Naše, zbog čega Majini pratitelji često komentiraju kako je od malih nogu pravi svjetski putnik.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Ona na računu ima milijune, ali bratu koji je beskućnik ne želi dati ni novčića, evo koji je točno razlog za to  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS