Usluga za uslugu

Odužila se prijatelju: "Voli mlađe i s većim grudima"

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput dokazala je da je prava prijateljica. Svom bliskom prijatelju uz pomoć društvenih mreža traži djevojku.

Nema tko ne bi Maju Šuput za prijateljicu. Pogotovo kad je o muškarcima riječ. A za to imaju i odličan razlog jer Maja svojim prijateljima pomaže u potrazi za djevojkama. Naime, pjevačica je na svom Instagramu objavila zanimljiv oglas u kojem traži djevojku za svog prijatelja Ivana Belka. Otkrila je Maja i da je Ivan izuzetno pažljiv muškarac koji na nju pazi proteklih osam godina.

 "Spomenuo mi je kako ga nikada nisam pohvalila ili tagirala kao osobu koja me slika već godinama na putu i koncertima. Više manje sve što vidite sa naših koncerata na Instagramu slikao je on, da nema njega ne bih nikada imala sliku s pozornice. Odlučila sam mu se bar malo odužiti. Naime, on jako jako voli djevojke, žene, komade... Nema baš prevelike kriterije (možda veći prolaz imaju mlađe i s većim grudima) i svakoj će pružiti svoju pažnju. Nije u fazi veze i hodanja već je u onoj pravoj muškoj fazi neobaveznog zabavljanja. Grad nije bitan, jer vidite i same da smo svako večer u drugom gradu. Javite mu se cure, ili preporučite neku frendicu kojoj treba malo akcije u životu. Evo, ako se sad nisam odužila, nisam nikada", napisala je Maja.

U komentarima su se ubrzo počele javljati zainteresirane djevojke, a sudeći prema lavini koju je Majina objava izazvala čini se da Ivan neće još dugo čekati na djevojku.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS