Egzotičan odmor

Šuput objavila vruće fotke s medenog mjeseca, a pokazala je i kako izgleda nakon 50 sati bez sna

Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju na egzotičnim Maldivima.

Naša najzaposlenija pjevačica, odnedavno i poduzetnica, Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovom konačno se otputila na bračno putovanje na Maldive, i to nakon što su prije pet mjeseci izrekli sudbonosno da.

Kako njezini obožavatelji ne bi bili zakinuti detaljima njezine svakodnevice, Maja se pobrinula na svom profilu na Instagramu, gdje se pohvalila čarobnim fotografijama s egzotične destinacije, za koju je sama rekla da se nalazi na kraju svijeta.

Podijelila je nekoliko vrućih fotografija s pješčane plaže te onu romantičnu na kojoj razmjenjuje poljupce i uživa u Nenadovu naručju. Uz to je u Instagram pričama pokazala i kako izgleda u izdanju nakon što nije spavala 50 sati u komadu.

Par je svadbenu proslavu upriličio na imanju Meneghetti u istarskim Balama, a na svadbu su pozvali samo najbliže prijatelje i obitelj, među kojima je bio njezin najbolji prijatelj i stilist Marko Grubnić, dok joj je vjenčana kuma bila Lana Gadžo Čermak.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS