bolje to ne raditi!

Popularna pjevačica u neprepoznatljivom izdanju iznenadila obožavatelje, upozorili ju na jedan opasan detalj

Maja Šuput i Frano Ridjan Screenshot/Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevačica Maja Šuput je poznata po elegantnim modnim kombinacijama koje joj često odabire njezin prijatelj, stilist Marko Grubnić.

Domaća pjevačica Maja Šuput (40), koja je voditeljica u šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", otkrila je kakve je promjene u životu napravila zbog situacije s koronavirusom. 

"Štikle zamijenila tenisicama, putovanja šetnjom, gužvu izolacijom. Izašla udahnuti malo zraka", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj u sportskom izdanju sjedi u Parku prirode Medvednica. 

Pomalo neprepoznatljiva pjevačica dobila je pozitivne komentare fanova, iako nije elegantna kao inače. Štoviše, jako im se svidjela u tensicama i trenirci. "Prelijepa si", "Tako i treba. Malo za promjenu", "Pazite se, čuvajte i volite", "Divna kombinacija boja", pohvalili su Maju. 

Neki su ju upitali kako to da nije povela dragog, supruga Nenada Tatarinova, no on je vjerojatno zaslužan za fotografiju pjevačice. Dio fanova je upozorio Maju i za sjedenje na travi zbog krpelja. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zvijezda domaće hit serije pozvala gledatelje na zajedništvo: "Brinite za sebe i druge. Zajedno smo jači!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS