svi složni!

Šuput mamila uzdahe fotkom iz bazena, no tek ono što je uslijedilo potaknulo je hordu fanova na reakciju

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput s obitelji odmara u Šibeniku, a nakon seksi fotke objavila je sliku na kojoj poziraju njezin suprug i sinčić. Nije trebalo dugo da rastopi srca brojnim pratiteljima.

Pjevačica Maja Šuput posljednje dane provodi sa svojom obitelji u Šibeniku, a koristi svaki trenutak da se pohvali svojom idilom. Početak tjedna obilježila je fotografijom u bazenu kojom je pokazala kako je pronašla rashlađenje u ove vruće dane, a pokupila je samo komplimente svojih pratitelja.

Ipak, i njezina seksi fotografija pala je u drugi plan zbog onoga što je kasnije uslijedilo. "Ma neeee, ja ću ih pojest! Kakav otac, takav sin", napisala je Šuput u opisu fotografije na kojoj poziraju njezin suprug Nenad Tatarinov i njihov sinčić Bloom.

"On je isti mama", "Maleni je med medeni", "A kako je presladak, srce najveće", "Predivni oboje", samo su neki od komentara njezinih pratitelja na fotografiju koja uistinu topi srca.

Podsjetimo, Maja je u ožujku rodila sina kojemu su ona i suprug Nenad Tatarinov dali ime Bloom. Do samog kraja trudnoće radila je bez odmora i vodila je zadnju sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", a nakon poroda se brzo vratila u top-formu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS