nenad je hit

Muž Maje Šuput sve nasmijao neočekivanim modnim odabirom, uspio je skrenuti pozornost i s nikad slađeg Blooma!

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju supruga i sina iz aviona, a svi pažnju ukrala je Nenadova majica zbog zanimljive slike.

Pjevačica Maja Šuput s obitelji je provela nekoliko dana u Turskoj, gdje je otputovala na zasluženi odmor poslije "Plesa sa zvijezdama", a sada je na Instagramu otkrila da se vraćaju doma.

Maja je objavila fotografiju na kojoj njezin muž i sinčić spavaju u avionu, a svu pažnju ukrao je Nenadov neočekivani modni odabir.

"I tako je Mama Tatarinov izgubila svoje sjedalo kako bi se njeno pleme Tatarinov odmorilo i naspavalo", napisala je Maja uz fotku na kojoj njezin muž nosi majicu sa slikom ruke koja pokazuje srednji prst.

"Nenadova majica, jasnu poruku šalje", "Majica govori tisuću riječi", "Super majica", samo su neki od komentara na račun Nenada kojeg smo inače navikli viđati u odijelima i košuljama, pa je ovu opušteno izdanje i pravi odmak od njegova stila.

Šuput je prije odlaska iz Turske objavila i jednu obiteljsku fotku s plaže na kojoj su se njezin muž i sin obukli isto, no najviše pažnje privukao preslatki Bloom, koji je i inače postao glavna zvijezda njezina Instagrama.

Podsjetimo, Maja i Nenad vjenčali su se 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Zanimljivosti Isplivali detalji o pravom licu omražene Camille, čini se da je javnost godinama bila u zabludi

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Dok su ostali spavali na daskama i gladovali, on je uživao kao nikad, no nešto mu ipak je nedostajalo: "Jako teško sam to podnosio"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS