što vi mislite?

Maja Šuput svojim fotografijama pokrenula žustru raspravu obožavatelja koji se ne mogu složiti oko jedne stvari, prikupila i više od 26.000 lajkova

Maja Šuput In Magazin 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije svog sinčića Blooma koje su mnoge raznježile, ali i potaknule na razmišljanje sliči li više mami ili tati.

Maja Šuput podijelila je nove fotografije svog sinčića Blooma koje su raznježile njene brojne pratitelje, ali i potaknule na zanimljivu raspravu. 

"Probaj se ne naJEŽiti od slatkoće", napisala je pjevačica koja uživa u majčinstvu. Majini obožavatelji su počeli raspravljati na koga njezin sinčić sliči, a komentirali su i da je presladak. 

"Mali frajer! Presladak!", "Ista mama", "Mamina slika i prilika", "Isti ćaća", "Mala Maja", "Ljepše bebe nisam vidjela. Slatkiš", "Poseban je", "Maneken. Kako samo već pozira", "Kombinacije mame u pogledu, a tate u šarmu", "Rekla bih da je pokupio najbolje i od Vas i od tate", "Majo, ovo je tvoj sin. Nema ništa od tate", "Isti tata", napisali su ispod slika koje su prikupile više od 26.000 lajkova u nekoliko sati i dvjestotinjak komentara. 

Fotografije pogledajte ovdje. 

Maja i Nenad postali su roditelji 17. ožujka, a pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Sinovo je ime odala tek deset dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i njegove prve fotografije.

Šuput ćemo od nedjelje 25. travnja gledati kao voditeljicu popularng showa "Tvoje lice zvuči poznato", a s njom će tu ulogu dijeliti Frano Ridjan. 

Pjevačica je nedavno najavila novu sezonu i istaknula kako je uzbuđena. "U showu u kojem ženama lijepe brkove i bradu, a muškarcima oblače haljine i štikle, nije neobično da je voditeljica super trudna. Budite s nama u All Stars sezoni, sa već poznatim kandidatima i žirijem a što se voditelja tiče, ove sezone imamo Blooma kao pojačanje pa nas je službeno troje", napisala je Maja u opisu fotke.

Inače, osam nezaboravnih zvijezda prethodnih sezona opet će zasjati na pozornici najvećeg spektakla, u sedmoj, All Stars sezoni popularnog zabavnog formata, a ocjenjivat će ih Nives Celzijus, Goran Navojec, Igor Mešin i Indira Levak.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače iduće nedjelje svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS