pogled koji rastapa srca!

Šuput podijelila dragocjeni trenutak muža i sinčića, viđeno nisu odoljele komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je fotografiju muža Nenada Tatarinova sa sinom Bloomom, a divnu fotografiju nisu mogle ne komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga.

Maja Šuput uživa u majčinstvu i ne skriva koliko ju raznježe prizori njezinog muža Nenada Tatarinova s njihovim sinom Bloomom te često dijeli njihove fotografije na Instagramu. 

"Pogled koji rastapa srca", napisala je pjevačica uz objavu. Na slici Nenad drži sinčića i lice od malenog je u prvom planu, a taj je prizor osvojio mnoge Majine pratiteljice pa i poznate kolegice sa estrade. 

"A što sam sladak", napisala je Nina Badrić. Jelena Rozga je u komentar stavila emotikone sa srcima na mjestu očiju. 

"Tatin sin", "Isti tata", "Eto, Majo, sad imaš sve", "Zlato", "Šećer preslatki", "Slatko malo stvorenje", "Aa medenko", "Savršenstvo", "Ljubav najveća", komentirali su pratitelji. 

Inače, Maja i Nenad su sina dobili 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS