Zvijezda Instagrama!

Sinčić Maje Šuput postao je pravi frajer, ponosna mama pohvalila se fotkama koje su sve raspametile!

Maja Šuput Instagram 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije sinčića Blooma koji je u autiću pozirao na Jarunu.

Pjevačica i voditeljica showa "Ples sa zvijezdama", Maja Šuput, počastila je svoje pratitelje na Instagramu novom dozom fotografija svojeg sinčića Blooma.

Preslatki dječak ovaj je put pozirao u svojem plavom autiću na zagrebačkom Jarunu, a mama mu je za tu prigodu svezala kosu u takozvanu palmicu.

"Dan kao stvoren za laganu sportsku vožnju. Jel' netko za đir?", napisala je Maja u opisu, a fotke jednogodišnjeg frajera sve su raspametile.

"Kako je on sladak", "Pa koji je to frajer", "Šećerko mali", "Medenjak", "Gori Jarun, mičite se stiže komad", neki su od brojnih komentara ispod fotki koje su skupile i na tisuće lajkova.

Bloom je prošle godine bio najiščekivanija beba u Hrvatskoj, a Maja svakom njegovom novom fotografijom izazove iste reakcije, pa se može reći i da je u kratkom roku postao prava Instagram zvijezda.

Pjevačica ne skriva da uživa u majčinstvu i često na društvenim mrežama dijeli fotke sa sinčićem i suprugom Nenadom Tatarinovim.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Pojavile su se stare fotke pjevačice čija je smrt šokirala Hrvatsku, ovako je izgledala kad se tek probijala na scenu

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Oglasila se shrvana obitelj Vidoja Ristovića: Stigli su nalazi obdukcije, a poznati su i detalji njegova posljednjeg ispraćaja

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS