baš uživa!

Maja Šuput pokazala kako se zabavlja sa sinčićem Bloomom, maleni veseljak potpuno je zasjenio zgodnu mamu

Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Srećko Rundić/PR 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografije na kojima se sa sinčićem Bloomom zabavlja u bazenu, a preslatki dječak ukrao je svu pažnju.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao voditeljicu showa "Ples sa zvijezdama", s obitelji trenutno uživa na odmoru u Istri odakle se javila na svojem Instagramu.

Objavila je fotografije na kojima se zabavlja u bazenu s jednogodišnjom sinčićem Bloomom, uz koje se pohvalila i njegovim novim iskustvom.

"Spremni za prvu vožnju na toboganu", napisala je uz fotke na kojima je preslatki dječačić potpuno zasjenio svoju zgodnu mamu.

"Kako je Bloom preslatka i dobra beba", "Medeni", "Mali slatkiš", "Preslatki ste oboje", "Kako je sladak, ma slađi i od šećera", samo su neki od brojnih komentara u sličnom stilu.

Maja je nedavno raznježila pratitelje fotkom na kojoj se modno uskladila sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim, a i tada je Bloom ukrao svu pažnju.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS