zavidna kolekcija

Šuput objavila fotku u još jednom seksi kupaćem kostimu koji je savršeno obgrlio njezin trudnički trbuh

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila još jednu fotografiju iz Dubaija na kojoj pozira na plaži u izazovnom kupaćem kostimu s prorezima.

Pjevačica Maja Šuput (41) ovog je tjedna na svom Instagramu otkrila da je sa suprugom Nenadom Tatarinovom (38) u prosincu prošle godine posjetila Dubai, a od tada ne prestaje objavljivati fotografije s njihova zadnjeg putovanja udvoje.

Nakon što je objavila fotku na kojoj na plaži pozira u izazovnom kupaćem kostimu dok joj muž ljubi trudnički trbuh, pokazala je još jedan seksi model iz svoje kolekcije badića.

"Vitamin D za dobro jutro", napisala je u opisu fotke na kojoj kleči na pješčanoj plaži u bordo kostimu s volanima i prorezima koji je savršeno obgrlio njezin trudnički trbuh. Stajling za plažu upotpunila je i slamnatim šeširićem te velikim sunčanim naočalama, a istaknuo se i njezin elegantni srebrni sat.

Osim badića Maja je za put spakirala i elegantne komade za večernje izlaske s mužem, a jednom takvom haljinom također se već pohvalila na svom Instagramu.

Pjevačica, koja se prošle godine okušala i kao voditeljica u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", trenutačno je u sedmom mjesecu trudnoće i ovo će njoj i Nenadu biti prvo dijete, a sinčić bi u njihovu obitelj trebao stići na proljeće.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS