Za svaki slučaj

Šuput se pohvalila da je spremna za rodilište: ''Najslađe pakiranje torbe, nek' čeka koliko treba!''

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s torbom spremnom za odlazak u rodilište.

Maja Šuput spremna je za odlazak u rodilište, a time se pohvalila i svojim pratiteljima na Instagramu, kojima je otkrila da je torba sa stvarima već spremna.

"Najslađe pakiranje torbe. Torba za rodilište je spremna za svaki slučaj pa nek' čeka koliko treba", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj pozira u svilenoj pidžami ispod koje je sakrila trbuh i velikim osmijehom na licu bez kojeg je ovih dana rijetko kada viđamo.

"Predivna torba, ali ja trbuh ne vidim", "Može neki story što si sve stavila unutra", "Kad god krenula, nek' ti bude sretno, draga Maja", "Neka ti je sretno i blagoslovljeno", "I ja bih takvu torbu", "Srećica moja, ona meni spremna", neki su od komentara njezinih obožavatelja.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov ne kriju uzbuđenje zbog toga što će uskoro postati roditelji, a sin bi trebao doći na svijet polovicom mjeseca ožujka. Maja je u nedavnom intervjuu za IN magazin otkrila kako bi mu voljela dati neko strano, zvučno ime, a nedavno je pokazala i preslatku dječju sobu, pri čijem je uređenju pazila na baš svaki detalj.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Pamtimo je kao sitnu mršavicu, ali s godinama su joj zaštitni znak postale bujne obline

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS