Opa!

Maja pobrala komplimente u haljini otvorenih leđa, neki su je usporedili s jednom našom voditeljicom

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u crvenoj svilenoj haljinici koja je pokazala njezine atribute i tako ugodno iznenadila obožavatelje.

Pjevačica i članica žirija ovogodišnje sezone Supertaletna, Maja Šuput podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju u atraktivnoj odjevnoj kombinaciji.

Naime, Maja je imala koncert u Petrijanecu gdje je prije samog odlaska na binu pozirala u svilenoj crvenoj haljinici s otvorenim leđima i neodoljivo velikim prorezom u kojem je istaknula svoje vitke noge, ali i zgodnu figuru.

Ovaj vrući stajling ukrasila je rajfom od rozih ruža koji je posebno došao do izražaja na njezinoj valovitoj kosi. Također, imala je i klasične srebrne sandale koje su se u potpunosti uklopile u cijelokupni modni odabir.

"Hvala ekipa, baš je bio super koncert večeras. Tulum po mom guštu", napisala je zadovoljna Maja nakon odrađenog nastupa.

Pratitelji su joj uputili pokoji kompliment za njezin outfit, ali i podijelili pokoji dojam atmosfere: "Wow super si", "Bilo je fenomenalno", "Uvijek sa stilom", "Zgodna Maja".

A jedna pratiteljica nas je posebno nasmijala svojim komentarom: "Na prvu sam pomislila da si Nikolina Pišek".

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Zanimljivosti Što mislite koliko ova žena ima godina? Svjetski poznata dizajnerica svoje poklonike ostavlja u čudu

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Zanimljivosti Janko Popović Volarić više ne izgleda ovako: Pustio je kosu i bradu, pogledajte ovu ogromnu transformaciju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS