misterij napokon riješen!

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je preslatke fotografije sinčića koji je stariji nešto više od tjedan dana i otkrila je koje su mu ime ona i muž Nenad Tatarinov dali.

Maja Šuput napokon je otkrila obožavateljima informaciju koja je uspješno krila tjednima. 

"Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nesto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmijehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom", objavila je Maja sinovo ime uz njegove preslatke fotografije. 

Njena objava je razveselila brojne pratitelje. "Savršenstvo življenja", "Isti tata. Baš je lijepi mali slatkiš. Koliko kosice već ima", ", "Predivan je, nek je živ i zdrav", "Aww", "Koliko lijepa beba", "Želim vam svu sreću. Uživajte u sinu i roditeljstvu", "Dobro došao, Bloom", komentirali su. 

U 10-ak minuta fotografiju je lajkalo više od 3.000 ljudi koje je osvojio prizor preslatkog Majinog sina. Inače, Šuput je prije nekoliko dana podijelila prvu fotografiju s bebom.

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...", napisala je u opisu objave i predivnim prizorom rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS