''čista desetka''

Maja Šuput pokazala kako je muž Nenad gleda nakon što je nije vidio cijeli vikend: ''To je taj pogled!''

Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Šuput na društvenim mrežama otkrila je da joj je vikend bio radni, pa da nije stigla puno vremena provesti s mužem Nenadom.

Nakon brojnih nastupa ovoga ljeta pjevačica Maja Šuput vratila se kući. Ipak, čini se kako joj je i ovaj vikend bio radni, pa supruga Nenada Tatarinova nije stigla baš vidjeti.

Naime, upravo je to priznala naša pjevačica na društvenim mrežama. Podijelila je fotografiju na kojoj Nenadu sjedi u krilu, a u ruci ima čašu vina.

''To je taj pogled kad me ne vidi cijeli vikend", napisala je u opisu na društvenim mrežama.

Maja je objavom otkrila i da su uživali na Vuglec Bregu, a zaljubljeni par nije skidao osmijeh s lica.

''Prava ljubav'', ''Lijepi ste'', ''Čista desetka'', samo su neki od komentara ispod objave.

Podsjetimo, par je u braku od 2019. godine, a zajedno imaju sina Blooma. Njegovim zgodama naša pjevačica svakodnevno oduševljava pratitelje na Instagramu.

Nedavno je tako otkrila da Bloom kreće u nove izazove, a više o tome pročitajte OVDJE.

Maja se nedavno vratila i svojoj dnevnoj rutini, a odmah se i počastila.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U kontroverzni srpski show opet je ušla i atraktivna Dubrovčanka, pogledajte kako izgleda luksuzno imanje na kojem će boraviti!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Tko je atraktivna snaha Aljoše Asanovića? Dolazi iz poznate obitelji, a evo i čime se bavi!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput nakon brojnih koncerata vratila se svojoj dnevnoj rutini, odmah se počastila, evo i čime: ''Poslije napornog rada!''

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Šuput pokazala kako Bloom izgleda kad ga pogodi pjesma: ''Rođena buduća zvijezda! Kakav šećer, baš se uživio!''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako je Majin Bloom preoteo show na posljednjem maminom koncertu, sama je objavila neodoljivu snimku!

Povezana vijest Celebrity Bloomu je tijekom doručka nešto zasmetalo, a Maju je šokirala njegova izjava: ''Jesi ti to meni rekao da...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS