Ljubav u 2020.

Šuput i supruga ništa ne može spriječiti da se ljube, na ovu fotografiju javio se i naš poznati kuhar

showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj ona i Nenad Tatarinov nose zaštitne maske na licima.

Pjevačica, a odnedavno i televizijska voditeljica Maja Šuput poštuje upute o društvenoj distanciranosti pa većinu vremena provodi kod kuće, sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom.

Ipak, par se uputio u nužnu nabavku namirnica i kućnih potrepština, ali ni u tom slučaju nisu ništa htjeli propustiti slučaju. Maja je na Instagramu pokazala kako se vole u ova teška vremena i kako ih ništa ne može spriječiti u razmjenjivanju nježnosti.

"Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo. Ljubav u 2020.", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj ona i Nenad poziraju sa zaštitnim maskama na licima.

Među Majinim pratiteljima prvi se bio javio poznati chef Mate Janković, koji joj je poručio da je od nje očekivao ružičastu masku sa šljokicama i s rogom jednoroga te ju zamolio da ispravi tu nepravdu, a Maja mu je odgovorila da je u pravu i da odmah ide nazvati svog prijatelja i stilista Marka Grubnića.

Maju u novoj voditeljskoj avanturi možemo gledati već u nedjelju 22. ožujka u trećoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS