Čestitamo!

Lijepa Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske, za titulu se natjecalo i svima dobro znano lice

showbuzz DNEVNIK.hr

U Rovinju je održan izbor Kraljice Hrvatske, a titula je pripala Maji Lončarević.

Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske proglašena na izboru održanom u Rovinju, a borit će se za titulu Kraljice svijeta. Prvom princezom proglašena je Jana Tomljanović iz Zagreba, a drugom princezom Antonela Šoljić iz Dugog Sela.

Martini Dovođi pripala je titula kraljice fotogeničnosti, Petri Meglaj kraljice elegancije, Ana Grubišić proglašena je kraljicom osobnosti, a kraljicom medija Sarah Seifert, koju smo imali prilike upoznati u showu Nove TV "Supertalent", u kojem se predstavila twerkanjem i izazvala veliko zanimanje hrvatske javnosti.

Izbor kraljice Hrvatske nije se održavao nekoliko posljednjih godina, a upravo će naša zemlja biti domaćin sljedećeg izbora Kraljice svijeta. 

Za prestižnu titulu borilo se 12 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske i predstavilo u svom najboljem izdanju, pred mnogobrojnom publikom i stručnim žirijem.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a organizatori izbora najavili su kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS