Prisjetila se važne osobe

Kći Mije Begović objavila je tužnu fotografiju, ovih je dana posebno emotivna: ''Svaka sekunda bez tebe...''

Maja Lena Lopatny - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Maja Lena Lopatny na društvenim mrežama prisjetila se pokojnog oca, ovih dana proslavio bi 80. rođendan.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny, prisjetila se pokojnog oca na društvenim mrežama.

Ronald Lopatny proslavio bi 80. rođendan, a Maja je tim povodom podijelila njegovu fotografiju iz mladih dana te mu posvetila dirljiv opis.

''Tati, sretan ti rođendan na nekom boljem mjestu. Svaka sekunda bez tebe je vječnost. 19.09.1944.'', napisala je Maja Lena.

Ronald je bio hrvatski vaterpolist i poduzetnik, a nakon duge i teške bolesti preminuo je u 78. godini 5. svibnja pretprošle godine.

Maju Lenu dobio je u braku s našom glumicom Mijom Begović. Majini roditelji bili su u braku od 1990. do 1996. godine i ona im je jedino dijete. S ocem je živjela dok je išla u srednju školu, a posljednjih godina živi i radi na Korčuli te se više ne pojavljuje tako često u javnosti kao nekad.

Ovo ljeto posebno je za Maju Lenu. Postala je majka djevojčice Mabel, a na društvenim mrežama ne prestaje se hvaliti njihovim zajedničkim fotografijama.

 

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Zgodni Miro iz nove hit-serije prisjetio se vremena kad je radio na baušteli, nije ni sanjao da će vrlo brzo postati zvijezda Nove TV!

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Sjećate se ove prelijepe domaće glumice? Na setu serije teško se ozlijedila pa morala napustiti Hrvatsku, svi se pitaju kamo je nestala!

Kći Mije Begović podijelila presladak prizor sa samozatajnim partnerom i novorođenom kćerkicom: "Naše prvo putovanje..."

Ponosna baka Mia Begović objavila je prvu fotografiju s unučicom u naručju: ''Duša moje duše''

Lijepa kći naše glumice nekoć je punila medijske stupce, no zasitila se takvog života i više je nemamo često priliku vidjeti!

Povezana vijest Celebrity Kći pokojne Ene Begović izrasla je u pravu ljepoticu, a s mamom je provela samo 45 dana svog života...

Povezana vijest Celebrity Evo kako je kći Ene Begović provela tužnu godišnjicu, majka ju je ovdje posljednji put držala u naručju

Povezana vijest Zanimljivosti Zbog njenog kobnog odlaska i 24 godine poslije tuguje cijela Hrvatska, a mnogima ni danas nije jasan jedan detalj tragedije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS