Sve ljepša i ljepša!

Kći Mije Begović oglasila se nakon dugo vremena i to s nestvarnog mjesta, a čini se da joj miran život itekako godi!

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Maja Lena Lopatny objavila je na Instagramu fotografiju s egzotične destinacije, a to je ujedno i njezina prva objava u 2022. godini.

Kći naše proslavljene glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny objavila je prvu objavu na svom profilu na Instagramu u ovoj godini i pohvalila se egzotičnom destinacijom na kojoj trenutačno boravi.

Maja Lena nije precizirala kamo je otputovala, ali je podijelila fotografiju na kojoj pozira odjevena crne pripijene tajice i košulju, s besprijekornom šminkom na licu i bujnom kosom.

"Živiš najbolji život daleko od gužve i svega. Nema boljeg vjeruj mi", "Wow divna", "Ajme divno", "Gori sve", "Jako lijepo", "Predivna, top, top ljepotica", "Dama", "Riječi nisu potrebne", "Žena iz snova si za mene", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Maja Lena, koja je godinama punila medijske stupce događajima iz privatnog života, prije nekoliko se godina zbog karijere preselila na Korčulu. I dok je prije bila često viđeno lice na domaćim eventima, otkako se zaposlila u marketinškom odjelu jednog resorta, dosta se povukla iz javnosti, a u posljednje vrijeme sve je rjeđe prisutna i na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Severina pokazala što je na Dan žena dobila od bivšeg: "Kakva krasna čestitka, to mora da je ljubav"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Mia Dimšić iznenadila prorezima na neočekivanim mjestima koji su otkrili malo više nego što smo od nje navikli!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS