javila se s odmora

Kći Mije Begović nakon pauze od Instagrama zaredala fotke koje dokazuju da se pretvorila u pravu ljepoticu!

Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Instagram 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Maja Lena Lopatny na Instagramu se pohvalila kako uživa na odmoru u Turskoj, a fotografije su sve zadivile.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, 30-godišnja Maja Lena Lopatny, nekad je bila rado viđeno lice na svim domaćim događajima, no posljednjih godina živi posve drugačijim životom.

Otkako se zbog posla preselila na Korčulu, gdje radi u marketinškom odjelu jednog resorta, rijetko se pojavljuje u javnosti, a nije ni pretjerano aktivna na društvenim mrežama.

No sada je nakon poduže pauze na Instagramu nanizala fotke s odmora u Turskoj, koje su njezine pratitelje ostavile bez daha, a nije ih samo zadivila prekrasna lokacija.

"Nestvarna si", "Divna ti, divno mjesto, divne slike", "Opet goriš!", "Ljepotica", samo su neki od komplimenata koje je Maja Lena dobila ispod fotki iz Turske i čini se da su pratitelji jedva dočekali njezin povratak na društvenu mrežu.

Neke je zanimalo i tko ju je fotografirao, no nije otkrila ima li društvo na odmoru, a vješto skriva i sve druge detalje iz privatnog života.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Pamtimo ju kao neobičnu djevojčicu, a sada šeće u vamp izdanju i oduzima dah svojom pojavom!  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS