Treći je put u Hrvatskoj

Legenda NBA-a viđen je na jahti pored Splita, pogledajte kako je pozdravio fotografe koji ga prate u stopu

Magic Johnson - 6 Ivo Cagalj/Pixsell 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Legenda NBA lige i jedan od najpoznatijih američkih košarkaša Magic Johnson viđen je na jahti kod Splita.

Legenda NBA lige i jedan od najpoznatijih američkih košarkaša Magic Johnson treći je put posjetio Hrvatsku.

Magic, kojem je pravo ime Earvin, objavio je fotografije iz Dubrovnika, a s obitelji i prijateljima pozirao je na Stradunu te na večeri u restoranu s pogledom na zidine.

Sada su ga fotografi uhvatili kod Splita dok je s glisera silazio na jahtu na kojoj ljetuje. Bio je sa suprugom Cookie Johnson i prijateljima, a u jednom trenutku je dobro raspoložena ekipa mahnula fotografima.

Košarkaš je Hrvatsku prvi put posjetio 2020. godine kad je na Stradunu viđen sa suprugom Cookie Johnson. Osim Dubrovnika razgledavali su i NP Krku. Koliko mu se svidjelo, potvrdio je i godinu dana kasnije kad je opet sletio u Dubrovnik te obišao i ostatak obale.

Inače, proteklih mjeseci tema medija bio je njihov sin EJ Johnson, koji pozornost privlači svojim izgledom i deklarira se kao gej i rodno fluidna osoba.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kolinda i Jakov objavili zajedničku fotku, a prepoznajete li slavni holivudski par koji je sjedio odmah iza njih?

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Splitska glumica koja se udala za Šveđanina puni baterije na našoj obali, a jedan detalj svi su primijetili!

Povezana vijest Celebrity Naša zgodna voditeljica zablistala je u mini haljini sa seksi prorezom ispod grudi: ''Kakva si ti dama!''

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević objavila novi video u kojem se našalila s kćerkicom: ''Kad me pitaju tko mi čisti kuću!''

Povezana vijest Zanimljivosti Objavljene najnovije fotografije Eden i Cruza iz Santa Barbare, evo kako zvijezde hit-sapunice danas izgledaju!

Povezana vijest Celebrity Lejla Filipović u badiću s posebnim uzorkom istaknula je liniju, a pozirala je i kameri okrenuta leđima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS