krstari jadranom

Magic Johnson uplovio u hvarsku luku i oduševio mnoge, otkrili čime ih je osvojila košarkaška legenda

showbuzz DNEVNIK.hr

Magic Johnson svojom je luksuznom jahtom pristao u hvarsku luku, a oduševio je brojne prolaznike.

Umirovljeni košarkaš Magic Johnson već nekoliko dana uživa u odmoru na našoj obali, koju istražuje na svojoj luksuznoj jahti. Posjetio je Dubrovnik i Split, nakon čega je pristao i u Hvar.

Oduševio je brojne prolaznike koji su ga uočili, a kao i brojne zvijezde koje uplove u luku našeg najsunčanijeg otoka, i Johnson je bio na večeri u restoranu Gariful na hvarskoj rivi.

"Jedan od najkarizmatičnijih i najboljih košarkaša svih vremena posjetio je restoran Gariful. Opisali bismo ga kao čovjeka koji ima zarazan osmijeh i sjajnu osobnost, koja ga je učinila jednim od najboljih NBA igrača ikada. Naravno, pričamo o Earvinu "Magicu" Johnsonu. Magic Johnson, hvala što nam vjeruješ i veselimo se tvom povratku jer si nas oduševio karizmom i osmijehom", stoji u opisu fotografija na Instagramu hvarskog restorana.

Poznati hvarski restoran jedno je od omiljenih odredišta svjetskih zvijezda tijekom ljeta. Prije nekoliko dana ondje je večerao glumac Neil Patrick Harris, a restoran je prije nekoliko tjedana posjetio i britanski glazbenik Rod Stewart.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS