Instagram senzacija

Jedva obuzdala bujne grudi: Za ovu atraktivnu brinetu kažu da je jedna od najljepših mladih pjevačica

Madison Beer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Madison Beer proslavila rođendan u seksipilnom izdanju.

Mlada američka pjevačica Madison Beer već je nekoliko dokazala vjerodostojnost svog modnog izričaja i izazovnih kombinacija koje bira za nastupe, ali i vruće večernje izlaske.

Stoga, nije čudo da odjevna kombinacija, koju je odlučila odjenuti za proslavu svog 20. rođendana, malo toga ostavila mašti. Madison je spremno pozirala fotografima koji su je dočekali ispred restorana na Beverly Hillsu u kojem se proslava odvijala, a u prvom je planu bio njezin dekolte koji se isticao u ružičastoj satenskoj haljini.

Mlada pjevačica druži se samo sa zvijezdama takozvane A-liste pa nije čudo da se na popisu njezinih uzvanika našla i manekenka Kendall Jenner.

Inače, Madison je prava Instagram senzacija koju prati vojska od 12,5 milijuna obožavatelja.

  1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Hauser pozirao s predsjednicom, ali njegov komentar privukao je više pozornosti nego sama fotografija

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 inMagazin Jelena Perčin objasnila nam je zašto se ranije vratila s porodiljnog: ''Meni bi plaća pala na skoro 50 posto''

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Severina i Tomica Petrović gadno se posvađali pa okončali poslovnu suradnju dugu 17 godina?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS