Svima je zapela za oko

Fotografije prozirne haljine izbliza otkrile su više nego što je mislila, iako se ono što fali vidi na prvu

showbuzz DNEVNIK.hr

Madeline Brewer pojavila se u haljini bez grudnjaka na 73. dodjeli nagrada Emmy, čime je privukla dodatnu pozornost fotografa i drugih zvijezda.

Zvijezda hit-serije "Sluškinjina priča" i filma "Hustlers" Madeline Brewer prošetala je crvenim tepihom 73. dodjele Emmyja puna samopouzdanja, i to u haljini ispod koje nije nosila grudnjak, što je bilo i više nego očito.

29-godišnja glumica istaknula je svoju vitku liniju u uskoj haljini s potpisom Toma Forda, a grudnjak je ovaj put odlučila ostaviti kod kuće, čime je plijenila dodatnu pažnju fotografa pred kojima je pozirala.

Osim Madeline na Emmy su stigli i drugi kolege iz serije "Sluškinjina priča" u kojoj zajedno glume, poput Maxa Minghella, Anne Dowd, O.T.-ja Fagbenlea, a Yvonne Strahovski to što je trudna pa nije mogla doći, nije spriječilo da se uredi i dotjerana pozira kod kuće, barem za Instagram.

"Sretni Emmyji svima i hvala vam na nominaciji. Velike čestitke svima nominiranima i onima koji će pobijediti", napisala je Yvonne.

  1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS