Pokazao zanimljivu frizuru

Ovog muškarca nitko ne može spojiti s prezgodnom glumicom koju ljubi jer je potpuna suprotnost njezinom bivšem, ali o ukusima se ne raspravlja

showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly je protekloga vikenda Malibuom prošetao u društvu svoje kćeri, a svi pogledi bili su usmjereni na njegovu odjevnu kombinaciju i frizuru.

Reper Machine Gun Kelly protekli vikend je proveo u društvu svoje 13-godišnje kćeri Casie, a 31-godišnji glazbenik izgledao je ponosno na svoju djevojčicu dok su šetali zajedno Malibuom. Zagrlio ju je preko ramena te je ležerno šetao sa svojom ljubimicom.

Slavni glazbenik na sebi je imao dugačke hlače s prugicama te majicu s uzorkom, a kosu je svezao u repić. Njegov istančani stil već je poznat diljem svijeta, a modnim kombinacijama nerijetko privlači pažnju. Čak i dok nema ništa na sebi svi bulje u njega zbog brojnih tetovaža kojima si je ukrasio tijelo.

Machine Gun Kelly se inače prije nekoliko mjeseci našao u centru pažnje zbog veze s glumicom Megan Fox. Navodno su se zaljubili na prvi pogled dok su snimali film "Midnight in the Switchgrass". Ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece, a Megan je nedavno izjavila i kako bi se htjela udati za Kellyja.

Fotografi par prate u stopu, no čini se kako to za njih ne predstavlja baš nikakav problem te uvijek spremno poziraju zajedno.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Divlje izdanje Nine Badrić nikoga nije ostavilo ravnodušnim, pohvale se nižu, posebice zbog jednog detalja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS