O Obećanju

'Nisam znao dal' da plačem ili da budem sretan'

showbuzz DNEVNIK.hr

Autorski uradak Aljoše Šerića pod imenom 'Obećanje' zatvorit će četvrti studijski album splitskog glazbenika Luke Nižetića. Ovu pjesmu premijerno poslušajte na našem portalu Dnevnik.hr.

Kako je Luka Nižetić i sam ranije spominjao, ako mora odabrati sebi najdražu pjesmu sa svog aktualnog albuma 'Kad zasvira...', onda bi upravo bila ova skladba.

Suradnja Luke Nižetića i Aljoše Šerića se dogodila slučajno, a na kraju je rezultirala realizacijom impresivne balade.

Producent Zvonimir Dusper - Dus svojim aranžmanskim intervencijama još je više naglasio sam ugođaj pjesme koji se može doživjeti i kao neki requiem, monumentalna pjesma u kojoj se veliča ljubav.

'Ovo je zapravo 'oda ljubavi', a njezin tekst je nešto što me satralo bez zadrške. Nisam znao dal' da plačem ili da budem istovremeno i sretan. Jednostavno Aljoša, čiji rad iznimno cijenim, je tako suptilno i emotivno dočarao temu gubitka ljubavi da zapravo zaželiš da i tvoje posljednje riječi upravo budu sličnog sadržaja', ističe Luka.

Mnogi će biti iznenađeni izričajem pjesme jer Luku se uvijek nekako doživljava kao glazbenika s identitetom veselih, energičnih glazbenih numera.

'Pjesmu 'Obećanje' smatram optimističnom, a ne morbidnom pjesmom i tako bi volio da je i publika doživi', naglašava Luka.

Također treba izdvojiti da je u pjesmi gostovala muška vokalna sekcija folklornog amaterskog društva 'Zagreb - Markovac'.

U pripremi je novi singl

Luka je sa svog posljednjeg albuma kroz posjednje dvije godine publici predstavio ukupno šest singlova i to 'Kad zasvira orkestar', 'Jugo', 'Nisu godine', 'Tamo gdje me srce vuče', 'U snovima' i 'Život curi'.

'Nikad nisam imao toliko izdvojenih singlova s nekog albuma što zaključuje da je ovaj možda nekako bio moj najkompletniji uradak. Već sam počeo raditi na novim pjesmama, ovo ljeto smo izbacili pjesmu 'Vječno'. U pripremi je i novi singl, nešto energično i ludo koji bi svijetlo dana trebao ugledati u prvoj polovici iduće godine', zaključio je Luka.

Režiju video broja za 'Obećanje' ponovno će se primiti Mare Milin koja s ovog albuma redateljski potpisuje 'Kad zasvira orkestar' i 'U snovima', a njegovu premijeru možemo očekivati kroz nekih mjesec dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS