Novi show

'Kuhanje nije bauk, kuhati može svatko'

showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić u novoj kulinarskoj avanturi od 26.listopada na Novoj TV PUN P'JAT

Nova TV donosi kulinarsko zabavnu emisiju koja će obojiti naša nedjeljna popodneva. Naš domaćin bit će pjevač Luka Nižetić.

Luka nam se u Celebrity MasterChefu prvi puta predstavio u novom svjetlu, kada je umjesto mikrofona primio kuhaču. Svojim je talentom očarao strogi žiri, kolege i gledatelje. U emisiji Pun p'jat vodi nas u novu avanturu u kojoj ćemo zasigurno uživati i naučiti spravljati jela za 'prste polizat'.

Kakav treba biti pravi 'galeb' - zna Luka Nižetić!

Luka će nam predstaviti svu ljepotu kuhanja kroz tri rubrike:

1. 'PUN P'JAT' - uz zanimljive goste, Lukini prijatelji i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo

2.'PRAZAN FRIDŽ' - pripravljat će se nešto jednostavnije jelo često napravljeno od 'ostataka' hrane. Luka ima naviku da kombinira što god nađe u hladnjaku i da ništa ne baca, a nas će naučiti zanimljivim trikovima.

3. 'SLATKA TAJNA' - rubrika u kojoj će se pripravljati Lukini najdraži deserti, često će se vratiti u djetinjstvo i naučiti nas spravljati fine i jednostavne delicije.

Osim toga kroz emisiju će se provlačiti i prilozi u kojima će Luka istraživati zanimljivosti o namirnicama koje su sastavni dio njegovih recepata praćeni izjavama stručnih osoba poput nutricionista, profesionalaca ali i lokalnih eksperata i osebujnih sugovornika kompetentnih za temu o kojoj se govori.

U većina Lukinih jela primijetit će se utjecaj njegove majke Tamare čije se kuhanje većinom temelji na tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji. No, ne znači da nećemo Luku vidjeti i u spremanju jela koja svoja ishodišta nalaze u drugim kulturama.

Ne propustite od 26.listopada na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS