Čestitamo!

Luka Cindrić postao otac djevojčice, preslatkom fotografijom otkrio i ime koje joj je dao

showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Cindrić i Lara Stipetić postali su roditelji djevojčice Alise.

Naš rukometni reprezentativac i mnogima omiljeni rukometaš Luka Cindrić i njegova djevojka Lara Stipetić postali su sretni roditelji malene djevojčice.

Ponosni 26-godišnji tata Luka vijest je objavio na društvenim mrežama objavivši preslatku fotografiju, a otkrio je i da su kćeri odlučili dati ime Alisa.

"Ovakve testove svemir daje samo najjačima . Alisa dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je uz fotografiju koju je podijelio na profilu na Instagramu.

Luka inače nema običaj dijeliti previše trenutka iz privatnog života putem društvenih mreža, pa je ova vijest posebno razveselila njegove obožavatelje i pratitelje koji su mu uputili niz čestitki, a to nisu propustili učiniti ni atletičarka Sandra Perković i tenisač Ivan Dodig.

"Čestitke roditelji", "Čestitam, da je živa i zdrava", "Sretno vam bilo", "Pa čestitam od srca", "Dobrodošla Alisa (iz zemlje čudesa)", "Malenoj Alisi želim puno sreće i zdravlja", samo su neke od brojnih čestitaka koje su mu pristigle sa svih strana svijeta.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Odrasla je u konzervativnoj obitelji, a bila je udana i prije braka sa slavnim bivšim s kojim je u dobrim odnosima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS