Rado viđen gost

Dugo ju nismo vidjeli: Najpoznatija domaća plus size ljepotica zablistala na eventu u centru Zagreba

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Plus-size manekenka Lucija Lugomer rado je viđen gost raznih društvenih događanja u Zagrebu.

Najpoznatiju plus-size Hrvaticu već neko vrijeme nismo vidjeli na eventima.

Radi se o Luciji Lugomer koja je rado viđen gost gotovo svakog eventa u Zagrebu, no u posljednje vrijeme kao da se malo povukla iz javnosti.

Ipak, ostala je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu na kojem ju prati čak 135 tisuća obožavatelja. A s njima je sinoć podijelila i nekoliko fotografija s eventa u muzeju Mimara u kojem je održan izbor za pjesmu godine Narodnog radija "Dan najbolje domaće glazbe".

Manekenka je zablistala u bajkovitoj kreaciji na jedno rame s crvenim cvjetovima koju je upotpunila crvenim ružem te nježnim valovima u kosi.

2018. godina Luciji je bila fantastična, i poslovno i privatno, jer se u lipnju udala za dečka Danijela Grlića nakon godinu dana zaruka koje su pale na dubrovačkom Stradunu.

Vjerujemo kako će joj i ova godina biti jednako dobra! 

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Sin nekadašnje seks-bombe izgleda identično kao ona, a zna odjenuti i njezine haljine

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 inMagazin Pred pjevačicom Domenicom novi su izazovi: ''To će biti strašno teško za mene, ne znam kako ću to izdržati''

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS