svaka čast!

Lucija Lugomer se skinula u badić i snažnom porukom osvojila srca pratiteljica: "Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni..."

showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Lugomer oduševila je pratiteljice riječima uz fotografiju na kojoj je pozirala u badiću leopard uzorka.

Naša najpoznatija plus-size manekenka Lucija Lugomer često dijeli snažne poruke o pozitivnom pogledu na tijelo, a to je učinila i s najnovijom objavom s ljetovanja na našoj obali. 

"Tijelo zbog kojeg ste vi nesigurni je za nekog idealno tijelo. Sada to pročitajte ponovno", istaknula je Lucija koja je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu leopard uzorka. 

Lugomer je oduševila svoje pratiteljice fotografijom i riječima. "Hvala na potpori nama 'nesavršenima' u ovom 'savršenom' svijetu", "Jako lijepa mlada žena", "Sviđa mi se tvoj izgled", "Kraljica", "Predivna naša Lucija", "Lijepa", "Prekrasna", "Kakav opis", komentirali. 

Puno je žena zanimalo i gdje je Lucija kupila kupaći kostim koji ih je oduševio. 

Inače, Lugomer je nedavno podijelila i rješenje problema s kojim su se poistovjetile mnoge žene. "Samo ljudi s velikim bedrima će razumjeti. Tko se prepoznaje? Čovjek se snađe u mukama", napisala je Lucija.

Manekenka je podijelila fotografiju s ljetovanja u mjestu Srebrena na kojoj nosi kratke hlače i gornji dio badića te je jedno bedro omotala ručnikom. Naime, ljudima s velikim bedrima se pri hodu trljaju bedra jedno o drugo pa često nastaju iritiacije na koži, a Lucija je otkrila kako je ona to riješila.

Brojne pratiteljice su komentirale kako se one nose s time, ali i da im je Lugomer dala dobru ideju.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Tajkun se u 71. hvali ljubovanjima s 20-godišnjakinjama, no bivšoj supruzi je otežao privatni život i ona ga sluša samo zbog jedne stvari

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS