sve je bliže

Lucija u panici zbog vjenčanja: "Zapeli smo s jako bitnom stavkom. Treba nam pomoć"

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lucija Lugomer uskoro će izreći sudbonosno 'da' svom zaručniku Danijelu Grliću.

Plus size model Lucija Lugomer trenutno je u slatkim brigama. Raskošna ljepotica planira vjenčanje sa zaručnikom Danijelom Grlićem. Sudbonosno "da" izreći će jako brzo, a s obzirom na to da im nedostaje još jedna iznimno bitna stavka Lucija se obratila svojim obožavateljima za pomoć.

"Hop hop! Sad ja tražim vašu pomoć. Pošto je vjenčanje vrrrrrlo blizu, zapeli smo s jednom vrrrrrrrlooo bitnom stavkom koja je dosta bitna ako ne i jedna od top 3 najbitnijih! A to je - BEND! Pomozite mi i savjetujte me, koji bend uzeti za našu svadbu???", napisala je Lugomer. Dodala je i da ima samo jedan uvjet, a to je da "žare i pale pozornicom".

Podsjetimo, Lucija i Danijel zajedno su dvije godine, a zaruke su pale ovog ljeta tijekom romantičnog odmora u Dubrovniku. "Sretna sam što s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije.

Sretna sam svemu što nam dolazi! Hvala našim roditeljima koji nas podržavaju u svemu te nas uče da svakim danom budemo bolji i pametniji ljudi... i da, sada sam osjetila kako je to kad ti se noge 'odrežu na pola' od adrenalina, ali ja sam to morala napraviti u svom stilu - nasred Straduna! #Dubrovkinja. Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom", napisala je tada presretna Lucija uz fotografiju zaručničkog prstena.

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram)


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS