Uživa u ljetu

Hrvatska plus size diva istaknula obline u kupaćem kostimu izrezanom sa strane

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Najpoznatiji hrvatski plus size model, Lucija Lugomer, zapalila je Instagram svojim fotkama u badiću.

Slavna hrvatska manekenka i naš najpoznatiji plus size model, Lucija Lugomer, ovih dana uživa na moru, a svoju je sreću odlučila podijeliti i sa svojim obožavateljima. 

Lijepa Lucija koja je poznata po tome da nema dlake na jeziku, kao i po stavu da je svako tijelo lijepo tijelo, na Instagramu je objavila cijeli niz vlastitih fotografija na kojima pozira u oskudnim badićima. 

Zlobni jezici često kritiziraju Luciju i njezin izgled, tvrdeći da mlada dama ima višak kilograma, no manekenka se zbog toga niti najmanje ne uzrujava - upravo suprotno. Ona svakodnevno ističe svoju prirodnost i obline koje se ne srami pokazati, a sve to kako bi ženama i djevojkama bila uzor i pomogla im da se osjećaju ugodno u svojem tijelu kakvo god ono bilo. 

"Od težine koju si imala u srednjoj školi, do težine koju si imala nakon trudnoće, pa sve do težine koju nosiš na leđima zbog zlobnih komentara zamaskiranih kao zabrinutost o tvom zdravlju, ništa od toga ne definira tvoju vrijednost! Nitko ne definira koliko vrijediš osim tebe same!", poručila je Lucija svojim pratiteljicama uz fotografiju na kojoj pozira u badiću dubokog dekoltea s pištoljem na vodu. 

Naša manekenka već nekoliko dana uživa u sunčanoj Novalji na otoku Pagu, a najdraže trenutke dijeli na društvenim mrežama. Očekivano, svojim izazovnim fotografijama izazvala je more komentara i komplimenata obožavatelja, a neki su joj poručili i da je "predivno to što je u duši dijete". 

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS