Svašta je pokušavala

Domaća plus size manekenka objavila fotografiju iz mlađih dana kad je imala obrijanu glavu

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lucija Lugomer prisjetila se mlađih dana i pokazala fanovima na Instagramu da je imala obrijanu glavu.

Najpoznatija domaća plus size manekenka Lucija Lugomer (26) prisjetila se sebe u mlađim danima i objavila staru fotografiju na Instagramu. 

"Cura koja je obožavala crtati, svirati klavir, nositi starke, izlaziti van sa svojim curkama. Sve što vole mladi, kako bi naši rekli", napisala je Lucija. Dodala je kako je više od svega obožavala proučavati šminku, no nikada nije imala dovoljno novca da upiše neki tečaj.

Obožavala je sinkronizirano plivanje, ali školu baš i ne, a svom je ocu voljela raditi probleme. "Jedan dan pojavila se doma s pola obrijane glave, tetovaža jedna, pa druga, piercing na nosu bez suglasnosti roditelja i sve to poskrivećki", istaknula je Lugomer. Plus size manekenka kaže kako je bila jako nesigurna, a svoj identitet tražila je po cijelom tom putu. 

"Uz to dodaj lošeg dečka pored nje, pokojeg spašenog psa s ceste i voilà! Eto vam Lucije!" napisala je Lugomer. Objasnila je i da su ljudi u pravu kad kažu da bez onoga staroga čovjek nikad ne bi bio onaj sadašnji. 

"Danas je Lucija majka, žena i prijateljica koja i dalje radi najbolje što zna. Vodi firmu, radi, stvara, pomaže, sluša, voli, obavlja, i ono najbitnije - učiI!" zaključila je Lucija. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS