Prava Lucija!

Najpoznatija domaća plus size manekenka iznenadila ovom fotografijom: "Možda je neukusno, ali...''

Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lucija Lugomer objavila je fotografiju na kojoj ponosno pokazuje višak kilograma i lice bez šminke.

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer ponovno je iznenadila javnost, objavivši fotografiju za koju bi mnogi od nas dva put promislili bi li učinili isto.

Naime, Lucija je na svom profilu na Instagramu svojim pratiteljima odlučila pokazati "pravu sebe", u izdanju bez imalo šminke na licu ali viškom na trbuščiću.

"Ovo sam ja. Lucija. Lucija bez šminke. Lucija bez popravaka. Lucija bez dodataka. Lucija s trbuščićem. Lucija s kosom koja nije isfenirana. Lucija u pidžami. Lucija sa strijama i borama. Lucija s nepravilnostima. Lucija koja se ne boji niti sebe, niti drugih. A i dalje je Lucija s osmijehom na licu. Netko bi rekao da je ova slika ipak neukusna, a ja ću vam reći da je iskrena. A toga nam jako, baš jaaaako fali. Puno je lažnog savršenstva na ovom Instagramu pa bi voljela da barem danas uzmete malo iskrene i sretne energije. Da vas inspirira i opusti. Ljeto je "iza ugla" i mnoge žene su već sada pod velikim pritiskom kako ce izaći na plažu. Počinju promatrati svoje tijelo u skroz drugačijem pogledu jer je "zimski san" već itekako završio.
Stani. Udahni. Uživaj. Voli svoje tijelo, zahvali mu se.
Ovo sam ja. Iskrena i sretna! I ne, ne treba mi nitko drugi da bi mi to dokazao ili potvrdio. Ljubim vas na ovaj kisni utorak", napisala je Lucija uz objavljenu fotografiju.

Fotografiju joj je dosad lajkalo više od 8 tisuća ljudi, au komentirama je dobila brojne pohvale i pozitivne komentare na račun svog izgleda i iskrenosti.

"Obožavam te, divna ženo", "Meni nikako nije jasno zbog čega te hejteri smatraju delebom? Gledam tvoj struk, usko. Obline? Zakon. To nisu nezdrave obline. Meni si prekrasna", "Predivna, sanžna i samopouzdana žena", "Žena lavica", poručili su joj pratitelji.

Iako dobiva pohvale, Lucija se često susreće i s brojnim ružnim komentarima na račun svog izgleda i obračunava se s drugim influencerima i obožavateljima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS