prava je atrakcija!

Zaludila je najseksi muškarca na svijetu, a zanosnom figurom mami uzdahe gdje god se pojavi, pogotovo kada zaboravi grudnjak

showbuzz DNEVNIK.hr

Lori Harvey plijenila je poglede u Beverly Hillsu u uskoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Manekenka i bivša jahačica Lori Harvey zbog zanosne figure pješčanog sata prava je atrakcija na Instagramu, a mami uzdahe i gdje god se pojavi.

Očito svjesna svojih ženstvenih aduta, uvijek pomno bira odjeću koja ih ističe, pa čak i kada obavlja svakodnevne zadatke, a paparazzi je zbog toga prate u stopa.

Tako im sada uspjela promaknuti ni tijekom šopinga u Beverly Hillsu, iako se pokušala sakriti ispod maske i golemih sunčanih naočala. Za tu je prigodu odabrala pripijenu plavu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a u ovom izdanju nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Lori je proslavila i veza s najseksi muškarcem 2020. godine prema izboru časopisa People, glumcem Michaelom B. Jordanom, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Creed" i "Crna Pantera".

Par je od 2020. godine i nije poznato kako su se upoznali, jer su oboje tajnoviti oko svoje toga, no u siječnju 2021. vezu su potvrdili i na Instagramu.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS