Iz davnih vremena

Prepoznajete li u djevojčici koja pozira uz more jednu od najuspješnijih Hrvatica?

Jolie Petite by Ljupka Gojić Jelena Balić/PR 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ljupka Gojić Mikić na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva i kod mnogih probudila sjećanja na neke prošle dane.

Ljupka Gojić Mikić jedna je od naših najuspješnijih manekenki s ostvarenom inozemnom karijerom, koja je modne piste i snimanja naslovnica modnih časopisa posljednjih nekoliko godina zamijenila brigom o trima kćerima, koje je dobila s nogometašem Mihaleom Mikićem, a uz to je pokrenula i svoj modni brend.

Iako živi daleko od svjetala reflektora, na društvenim mrežama redovito dijeli zgode iz njihovih života, a na profilu na Instagramu prati je čak sto tisuća ljudi. Jedna od posljednjih objava koju je s njima podijelila jest fotografija nastala davnih dana, kada je sama bila tek malena djevojčica koja pozira uz obalu mora.

"Jednom davno kad se samo maštalo", napisala je u opisu fotografije.

Fotografija se svima svidjela, a kod nekih je izazvala i nostalgiju.

"Uvijek prelijepa", "Jao, i ja sam imala te klompice", "Maštate vi još uvijek, ali sad imate i ekipu", "Koja divna uspomena", "Kako lijepa slika", "Svi smo imali iste klompice", neki su od komentara koje je dobila.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS