Bezvremenska ljepotica

Jedna od naših najuspješnijih manekenki i u 40. je vladarica piste, a nevjerojatno je kako izgleda bez trunke šminke!

Ljupka Gojić Mikić - 4 Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Ljupka Gojić Mikić vratila se na modnu pistu i pokazala da joj još nema ravne, a sve je očarala i licem bez trunke šminke.

Zagrebačka škola za modu i dizajn proslavila je trideseti rođendan modnom revijom na kojoj su predstavljeni radovi učenika, a zbog toga se na pistu vratila i jedna od naših najuspješnijih manekenki Ljupka Gojić Mikić (39).

Iako se odavno povukla iz manekenstva kako bi se posvetila brizi o kćerima koje ima s nogometašem Mihaelom Mikićem, Ljupka je pokazala da je i dalje spremna za pistu i da je ostala gotovo ista kao u danima najveće slave.

Na reviji se pojavila u elegantnom zelenom izdanju, a modnom pistom prošetala je u zanimljivoj haljinici s raskošnim volanima u kojoj je otkrila vitke noge i nije nosila ni trunku šminke.

Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga je nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih kozmetičkih bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nikad raskošniji dekolte Jelene Rozge sve je oborio s nogu, ne pamtimo kada je izgledala izazovnije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS