Kardashian drame

Mama imala aferu u 80-tima: Je li slavni pjevač njezin pravi otac?

showbuzz DNEVNIK.hr

Slavnu sestru Kardashian oduvijek prate glasine kako nije prava Kardashianka, a sada je izašla informacija kako je njezina majka Kris Jenner imala aferu sa slavim pjevačem 80-tih.

Iako se prvo šuškalo kako je Khloe Kardashian, mlađa sestra Kourtney i Kim Kardashian, zapravo kćer O.J.Simpsona a ne Roberta Kardashiana, sada se umiješala i treća slavna osoba od mogućih očeva.

Časopis Time objavio listu 100 najutjecajnijih tinejdžera

Naime, njezina majka Kris Jenner imala je aferu 80-tih sa slavnim pjevačem Lionelom Richiem, a In Touch piše kako bi upravo on mogao biti Khloein pravi otac. 'Imali su aferu, on se hvalio s tom činjenicom. Tada su svi spavali sa svakime, a Kris je bila tražena tada', rekao je dobro upućem izvor za američki magazin. ž

Mama Jenner priznala je u svojoj biografiji da je varala supruga Roberta dok je s njim bila u braku, no do sada se nije spominjao slavni pjevač.

Zanimljivo je i to što Lionel , uz posvojenu kćer Nicole Richie, ima i danas 16-godišnju kćer Sofiu koja pomalo i nalikuje na Khloe što je dodatno pokrenulo šuškanja. Slavna reality zvijezda rođena je 1984. pa se ova priča i uklapa u glasine. Khloe i dalje ignorira pisanja tabloida, a nedavno je i poručila. 'Imam toliko očeva da je to već postalo suludo'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS