Seks-bomba među sportašicama

Bivša skijašica velika je zavodnica i ljubiteljica golišavih kreacija: Je li ovom prozirnom ipak pretjerala?

Lindsey Vonn (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lindsey Vonn umiorvila se u veljači ove godine, a otad se sve češće pojavljuje na raznim eventima.

Lindsey Vonn u veljači ove godine potvrdila je svoje umirovljenje.

A otad je seks-bomba među sportašicama, kako su joj mediji često tepali, rado viđena gošća raznih evenata, i to ne samo sportskih.

Posljednji na kojem se pojavila jest onaj slavnog časopisa Vanity Fair u New Yorku u kojem se trenutno održava prestižni Tjedan mode. Plavokosa skijašica poznata je po vrlo seksi kreacijama na crvenim tepisima, a njezini su se obožavatelji složili kako je ova bila najgolišavija dosad.

Naime, Lindsey je za pojavu na crvenom tepihu odabrala crno-prozirni komplet hlača i topića koji nije uspio sakriti strateške dijelove, no činilo se kako se umirovljena sportašica nije nimalo uzrujala činjenicom da je pokazala više no što je trebala.

A za osmijeh na njezinom licu zaslužan je i hokejaš PK Subban koji ju je nedavno zaprosio u njihovom domu u Los Angelesu.

Podsjetimo, par se upoznao u lipnju 2018. godine nakon njezinog prekida s NFL trenerom Kenanom Smithom. Vonn je poznata i po vezi s golferom Tigerom Woodsom te braku s olimpijcem i skijašem Thomasom Vonnom, koji je završio nakon svega 4 godine, zbog čega je mislila kako više nikad neće stati pred oltar.

"Odmah sam znala da je on drugačiji. Ali kako sam ranije bila udana, poprilično sam se suzdržavala pomisliti da bih ponovno mogla pronaći nekoga s kim bih mogla biti u braku. Nakon nekoliko mjeseci dejtanja, znala sam da je on taj. Čini me sretnom, jako je pozitivan i pun energije", ispričala je jednom prilikom zaljubljena Lindsey.

Hokejaš joj ovog puta nije bio pratnja na crvenom tepihu, a u našoj galeriji pogledajte seksi izdanja koja je Lindsey prošetala na gala eventima u posljednje vrijeme te izaberite najizazovnije. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Glumica u Veneciji umjesto svog novog filma ispromovirala intimni dio koji je ispao iz izrezane haljine

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS