Zvijezda Ludih 70-ih

Sjećate se njega? On joj je slomio srce!

showbuzz DNEVNIK.hr

Lindsay Lohan priznala da joj je Wilmer Valderrama slomio srce.

Nedavno je InTouch magazin objavio listu  36 ljubavnika s kojima je bila crvenokosa ljepotica Lindsay Lohan, a među njima su poznati frajeri poput Adama Levinea, Zaca Efrona, Justina Timberlakea i Joaquina Phoenixa.

Otkriveno 36 slavnih ljubavnika crvenokose zavodnice

Iako još nije potvrđeno da li je Lohan zbilja napravila taj popis ili je sve to medijska patka, pokrenula se lavina glasina i pobuna muškaraca koji su se našli na tom popisu, piše Gossip Cop.

James Franco 'poludio je' kad je vidio svoje ime na listi ljubavnika Lindsay Lohan, piše Us Weekly.

U showu 'The Ellen DeGeneres Show', koji će tek biti prikazan priznala, je da joj je Wilmer Valderrama, koji se također nalazi na spornoj listi, slomio srce.

Njih dvoje bili su u vezi nekoliko mjeseci 2004., godine i upravo je za njega napisala pjesmu 'Over'.

'To je bio on, on mi je slomio srce. Bila sam jako uzrujana i ta je pjesma napisana je za njega. Napisala sam je dok smo još živjeli zajedno i pjevala sam je u našem stanu', priznala je Lohan.

Izgleda da je Lindsay bila prava party djevojka, sada se posvetila svojem trijeznom životu i karijeri. Snimala je s Oprah dokumentarac, a slavna TV voditeljica dala joj je i javnu podršku te ju je potaknula da se okrene zdravom životu. Ipak, dio njezine prošlosti sada je otkriven.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS