Otkrila detalje

Liječnica koja je operirala Angie otkrila detalje iz bolničke sobe

showbuzz DNEVNIK.hr

'Četiri dana nakon operacije osjećala se dobro', rekla je doktorica koja je otkrila još neke detalje Angelininog boravka u bolnici.

Angelina Jolie nedavno je otvoreno u medijima otkrila kako se podvrgnula dvostrukoj mastektomiji kako bi smanjila rizik za dobivanje raka dojke. Naime, slavna glumica izgubila je majku, baku i tetu zbog raka te nije htjela da njezina djeca izgube majku jer ona nije napravila sve što je mogla kako bi smanjila taj rizik.

>> Jennifer Aniston otkazala let čim je saznala da je u istom avionu Angelinu Jolie!

Nakon njezinog priznanja progovorila je i liječnica koja je operirala Angelinu u jednoj privatnoj klinici u SAD-u. 'Angelina je dobro razmislila o svemu te je vijest o svojoj operaciji otkrila javnosti kad je bila sigurna da je dobar trenutak. Znala je da neće moći ostati dobra osoba ako to ne napravi i ako ne osvijesti i druge', otkrila je Kristi Funk za Los Angeles Magazine.

Doktorica je otkrila i kako je samo 4 dana nakon operacije Angelina planirala budućnost i svoje nove projekte.

'Četiri dana kasnije osjećala se dobro te se odmah dala na posao. Zidovi u sobi su bili prekriveni panoima jer je radila planove koje filmove će režirati u budućnosti', otkrila je doktorica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS