Sladak par

Sin Violete iz ''Boljeg života'' uživa u Hrvatskoj na odmoru s djevojkom, poznata mama oduševila svojim komentarom!

Lidija Vukičević Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Sin Lidije Vukičević Andrej Mrkela uživa na dalmatinskoj obali sa svojom djevojkom, a komentara se nije mogla suzdržati ni njegova majka.

Sin poznate estradne glumice Lidije Vukičević Andrej Mrkela trenutno uživa na dalmatinskoj obali sa svojom djevojkom Nađom Ilić.

Mladi par podijelio je nekoliko fotografija na Instagram profilu, a pokazali su kako uživaju u Opatiji te na plovidbi brodićem u jednu privatnu uvalu.

Lidija je sinu u komentare stavila emotikone valova i crvenih srca, a mnogi pratitelji komentirali su kako su sladak par.

Lidija je Andreja te njegovog brata Davida dobila u braku sa sportskim direktorom nogometnog kluba ''Crvena zvezda'' Mitrom Mrkelom.

30-godišnji Andrej je uspješni nogometaš, a tijekom svoje je karijere igrao za mnogo klubova između kojih turski Eskişehirspor , ruski Spartak, a posljednje je igrao za rumunjski klub Timișoara.

Andrej nerijetko objavljuje fotografije s bratom i mamom koje možete pogledati i u našoj galeriji, dok je mlađi sin samozatajan te nema ni društvene mreže.

Mlađi sin David otišao je drugim smjerom i školovao se za jedno vrlo cijenjeno zanimanje pa trenutno radi kao pilot.

Lidija u posljednje vrijeme izaziva divljenje i puni medijske stupce svojim besprijekornim izgledom u 60. godini života. Kaže kako je tajna njene ljepote njegovanje kože od mladih dana, ali i da ima dobru genetiku na svoju majku.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Borna Kotromanić centrom Zagreba prošetala u ultra-kratkom kompletu koji je poprilično zbunio slučajne prolaznike!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Ella umalo otkrila grudi u topiću koji spajaju samo dvije špagice, jedan krivi pokret ruku dovoljan je za malu nezgodu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS