javila se s odmora

Lidija Bačić s bujnim poprsjem u prvom planu zagolicala je maštu pratitelja koji joj pišu: "Lile, izgledaš kao bomba!"

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lidija Bačić počastila je obožavatelje novom fotografijom s odmora, a oni su je odmah pohvalili u komentarima.

Naša zgodna pjevačica Lidija Bačić često pratiteljima zagolica maštu provokativnim fotografijama, a tako je bilo i ovoga puta dok je pozirala na plaži.

U hladovini, dok se u pozadini nazire more, Lile je u prvi plan stavila svoje bujno poprsje koje je utegnula u ružičasti bikini.

Njezini obožavatelji odmah su pohrlili u komentare gdje su joj uputili pregršt komplimenata.

"Toliko si prirodno lijepa, nježna i ljupka", "Divna", "Najbolja", "Bez greške", "Lile, izgledaš kao bomba", "O, moj Bože, koja ljepota", pisali su.

Iako Lile ima uspješnu glazbenu karijeru i dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, glavna tema medija najčešće je njezin izgled, no kaže da joj to ne smeta.

''Laska mi, ne smeta mi. Baš sam nedavno bila u jednoj emisiji gdje je bio i moj dragi kolega Vlado Kalember i on mi kaže: 'Znaš što je kod tebe, ti predobar stas imaš za taj glas koji imaš.' Tako je kako je!'', ispričala nam je u nedavnom intervjuu.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ben Affleck viđen je prvi put nakon vijesti o razvodu, a svi su uočili da se jednog detalja brzo riješio

Povezana vijest Celebrity Naš osebujni glumac više ne skriva da je zaljubljen, nekoliko mjeseci nakon prekida pohvalio se novom djevojkom

Povezana vijest Celebrity Ronaldo se pohvalio novim pothvatom, ali zbog onog što je rekao Georgini mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak!

Povezana vijest Celebrity Bolesna Ivana Knoll vratila se u Hrvatsku sa samo jednom željom, a nju si je ostvarila odmah pri povratku!

Povezana vijest Celebrity Liječnik optužen za smrt Perryja izlazi uz jamčevinu, nastavlja raditi s pacijentima, ali uz jedan uvjet

Povezana vijest Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS