uvijek iznenadi!

Zanosna Lile novom fotkom nadmašila je i samu sebe, pokazala je i ono što ne treba: "Goriš!"

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Lidija Bačić potpuno je očarala pratitelje najnovijom fotografijom u donjem rublju, a gornji dio možda je otkrio i previše.

Naša pjevačica Lidija Bačić slovi za jednu od najzgodnijih pjevačica na domaćoj sceni, a i ovoga puta je pratitelje iznenadila provokativnom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Pozirala je u dubokim crnim gaćicama i uskom topu koji je otkrio i previše, a osim dekoltea, pokazala je i isklesani trbuh.

"Predaj se", napisala je u opisu objave, a pratitelji su odmah pohrlili u komentare.

"Wow, izgledaš očaravajuće. Toliko si predivna i seksi", "Apsolutno prekrasna", "Fantastična", "Goriš", nizale su se pohvale.

Iako Lile ima uspješnu glazbenu karijeru i dobitnica je brojnih priznanja i nagrada, glavna tema medija najčešće je njezin izgled, no kaže da joj to ne smeta. Više pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput htjela se pohvaliti šminkom i frizurom, ali raskopčana košulja zasjenila je ovaj njezin plan!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Seksi prorez na haljini kćeri legendarnog glumca obznanila je i više nego što su prisutni htjeli!

Jeste li primijetili kako se imidž Ivane Kekin promijenio nakon što se kandidirala za predsjednicu Hrvatske?

Sve je drugo postalo nebitno kad se ona skinula u bikini! Ovi prizori objašnjavaju zašto je vrlo tražena u svojoj industriji

Povezana vijest Celebrity E sad je sigurno! Ovim je detaljem Janko Popović Volarić svima odgovorio na pitanje je li u braku

Povezana vijest Nekad i sad Paparazzi su napokon snimili sina Michaela Jacksona koji se godinama vješto skrivao od medija, sve dosad!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS