Svi se odmah složili!

Lidija se nakon utakmice družila s Mišom, a pohvalila se i zajedničkom fotkom: "Možda smo i mi donijeli sreće"

Lidija Bačić i Žanamari PR 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lidija Bačić je na Instragramu objavila zajedničku fotografiju s Matom Mišom Kovačem.

Nakon što je uživala i bodrila Vatrene na splitskom Poljudu, pjevačica Lidija Bačić nije propustila priliku za druženje s legendarnim kolegom Matom Mišom Kovačem, a na profilu na Instagramu je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

"Možda smo i legenda Mišo Kovač i ja na stadionu donijeli sreće Vatrenima. Uživajmo u plasmanu na Svjetsko prvenstvo", napisala je Lidija uz fotografiju.

"Sigurno jeste, naše legende", "Baš sam to htio napisati naše legende, bili ste brži", "Kombinacija top", "Prekrasno vas je vidjeti", "Bravo legendo", "Sto posto istina", poručili su joj njezini obožavatelji u komentarima.

"Idemo po pobjedu na Poljudu", napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj pozira na stadionu, dok je u prvi plan istaknula svoj bujni dekolte, a koju je na društvenim mrežama objavila uoči utakmice.

Mate je pojavivši se na stadionu izazvao delirij,  a utakmicu između Hrvatske i Rusije pratio je u dresu Luke Modrića. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lijepa zaručnica Brune Petkovića nije propustila utakmicu u Splitu, objavila i video pa svima poručila na što je ona ponosna!

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS