zamalo pokazala previše

Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

Lidija Bačić - 4 Slavko Midžor/Pixsell 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lidija Bačić održala je koncert u jednom šoping centru u Zagrebu, a nastupila je u mini haljini kojoj je raskopčala gornje gumbe.

Pjevačica Lidija Bačić Lile održala je koncert u jednom šoping centru u Zagrebu, a svojim izdanjem za nastup ugrijala je atmosferu.

Lidija je za ovu priliku obukla usku mini haljinu od trapera s gumbima, koju je raskopčala u gornjem dijelu i servirala nikad bujniji dekolte.

Iako je svakim pokretom riskirala da otkrije više nego što je planirala, pjevačica se razbacala po pozornici, a pritom je ipak uspjela zadržati sve na mjestu.

Lidija je nedavno izbacila i spot za pjesmu "Ako me ikad ostaviš" u kojem nosi minijaturni topić koji jedva pokriva grudi.

Pjevačica često i na društvenim mrežama pozira u golišavim izdanjima i hvali se bujnim oblinama, a tvrdi i da fotografije koje objavljuje ne uređuje.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Zanimljivosti Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Društvene mreže bruje o nezgodi koja se Konstrakti dogodila tijekom nastupa, a evo što je ona poručila nakon Eurosonga

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS